Gevel renovatie

Bij gevelrenovatie hebben we het over een combinatie van gevel reiniging en herstellende werkzaamheden. Een van de eerste delen van de gevel die na verloop van tijd kapot gaan is het voegwerk tussen de stenen. Daarnaast kunnen in extremere gevallen scheuren in de gevel ontstaan. Bij sommige materialen gaat dat makkelijker dan bij andere. In al deze gevallen bent u bij gevel-team aan het juiste adres voor renovatie. Een schoonmaakbeurt van uw gevel is altijd een onderdeel van een renovatie. U kunt op de pagina gevel reiniging meer te weten komen over de manieren van reiniging.

Het herstellen van de voegen in uw gevel wordt gedaan door het oude cement weg te slijpen en hier nieuw cement voor in de plaats te brengen. Hierbij wordt rekening gehouden met het uiterlijk van uw gevel en gestreefd naar een authentiek en karaktervol effect.

Bij het herstellen van grotere scheuren is het werk afhankelijk van de schade. Neem hiervoor contact met ons op om u door een van onze experts te laten adviseren.