Gevel onderhoud

Een goed onderhouden gevel ziet er niet alleen mooi uit, het is ook heel belangrijk om uw woning goed te blijven beschermen. Het is dan ook geen overbodige luxe om regelmatig uw gevel te laten inspecteren. Kleine onderhoudsbeurten voorkomen grotere problemen aan uw woning die moeilijk zijn op te lossen of die u erg veel geld gaan kosten. Ontdek hier het belang van goed gevel onderhoud en waar u hiervoor terecht kunt.

Waarom gevelonderhoud?

Door uw gevel regelmatig te laten controleren kunnen bijvoorbeeld scheurtjes in uw gevel vroegtijdig worden ontdekt, voordat ze verder scheuren en grotere oppervlakten aantasten. Is de impregneerlaag van uw gevel nog in orde of krijgt het vocht op sommige plekken al vrij spel? Is uw gevel wel isolerend genoeg? En hoe staat het met de voegen van uw gevel, zijn die misschien aan een kleine renovatie toe? Ook het reinigen van uw gevel hoort erbij. Verzakkingen, vochtproblemen, instorting; de kans op deze serieuze problemen wordt door goed gevel onderhoud tot een minimum teruggebracht. Dit betekent ook dat torenhoge kosten in de toekomst worden voorkomen. Een regelmatige onderhoudsbeurt en wat kleine herstelwerkzaamheden zullen u daarentegen helemaal niet zo veel gaan kosten.

Vertrouw op het Gevel-bedrijf

Het Gevel-bedrijf bestaat uit echte specialisten op het gebied van gevels. Zij zorgen ervoor dat de gevel van uw woning of bedrijfspand aan een grondig onderzoek wordt onderworpen. Zijn er renovatiewerkzaamheden nodig, dan zullen die in goed overleg met u worden uitgevoerd. Uiteraard gelden hiervoor ook heldere prijsafspraken. Of het nu gaat om een bakstenen gevel, een houten gevel, een kunststof gevel of een gevel van een andere materiaalsoort, de specialisten van het Gevel-team weten er wel raad mee. U kunt rekenen op een snelle en professionele service en dat allemaal tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Meer weten?

U kunt contact opnemen voor meer informatie over het onderhoud van uw gevel en u kunt meteen geheel kosteloos en vrijblijvend offertes vragen bij gevelspecialisten bij u in de buurt.