Gevel Maassluis

Bent u de trotse bezitter van een woning in het mooie Maassluis, vergeet dan niet om de gevel van uw woning zo nu en dan eens te laten nakijken om problemen als vocht in huis, te hoge stookkosten, verzakkingen en scheuren te voorkomen. Vraag vandaag nog een offerte aan bij de vakmensen uit ons netwerk. Wilt u een nieuwe gevel laten plaatsen bij het bouwen van een nieuwbouwwoning of tijdens een uitgebreide renovatie, ook dan kunnen we u hier verder helpen.

Gevelonderhoud

Bij gevelonderhoud kunt u op de eerste plaats denken aan het reinigen van uw gevel. Ongemerkt kunnen schimmels zich vastzetten op de gevel en na verloop van tijd voor problemen zorgen. Ook algen en mossen zetten zich graag vast op gevels. Ze houden vocht vast en dringen binnen in de poriën van het metselwerk. Wanneer het gaat vriezen, kan hierdoor zogeheten vorstschade ontstaan. Een goede reden om uw gevel regelmatig schoon te laten maken. De gevelexperts uit Maassluis zullen ook de voegen nalopen en waar nodig herstellen. Ze hebben ook oog voor details als beginnende scheurtjes. Misschien is uw gevel wel toe aan een nieuw impregneerlaagje, ook daarmee kunnen ze u vakkundig helpen.

Gevelbekleding

Op zoek naar de juiste gevelbekleding, maar ziet u door de bomen het bos niet meer, ook dan staan de geveldeskundigen in Maassluis graag voor u klaar met raad en daad. Ze kunnen u alles vertellen over de voor- en nadelen van de mogelijke materiaalsoorten in uw specifieke situatie en ze zullen u tevens kunnen adviseren op esthetisch vlak. Ze zijn op de hoogte van alle nieuwste ontwikkelingen en technieken op het gebied van gevelbekleding.

Vakmensen met Kluskeur

Het feit dat alle mensen uit ons netwerk voorzien zijn van het Kluskleur label geeft u nog meer zekerheid. Het Kluskeur label biedt u extra’s als:

 • Uitstekende garantievoorwaarden
 • Onafhankelijke geschillencommissie
 • Betaalbare prijzen
 • Getoetste vakkundigheid

Gratis een passende offerte

Vraag hier vandaag nog kosteloos en vrijblijvend een offerte aan voor uw gevelopdracht. U kunt hiernaast simpel het contactformulier invullen en met een klik op de muis deze naar ons toesturen. Spoedig ontvangt u dan bericht van ons.

Werkgebied informatie
Gevel projecten in Maassluis
Gevel in MaassluisGevel MaassluisGevel project in MaassluisGevel in Maassluis
Offerte aanvragen


  Voor- en achternaam*

  Adres en huisnummer*

  Postcode*

  Omschrijving opdracht*

  Type code over*: captcha

  Gevel offerte beveiliging

  • Wij behandelen alleen correct ingevulde aanvragen.
  • Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend voor de aanvraag.
  • Alle werkzaamheden vallen onder Kluskeur garantie.
  • Wij werken samen met Kluswebsite voor de beste service.
  Maassluis